Lägenhet 2 rok, 70,5 kvm

Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-83
1 / 2 - Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-83
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-83
2 / 2 - Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-83
Planlösning från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-83
Situationsplan från SKPSBRON nr 2, Jönköping, 5-83

Upptäck en rymlig och ljus gaveltvåa med dubbla balkonger varav en i söderläge och en inglasad öppningsbar i österläge mot den gröna gården. Det gemensamma köket och vardagsrummet har fönster i två väderstreck och perfekta ytor för att umgås. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också plats för ett hemmakontor.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det stora kombinerade köket och vardagsrummet får massor av ljus från fönster i två väderstreck, både mot söder och öster. Den här trevliga öppna planlösningen passar perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj på middagar. Rummet har gott om utrymme för en större matplats och både soffa och fåtöljer, dessutom har du en bra yta för ett hemmakontor. Här kan du njut av lyxen med två balkonger i olika väderstreck. En med ljuvligt söderläge där du har sol stora delar av dagen. Den andra ligger mot öster mot den gröna gården och är inglasad så att du kan njuta av ditt morgonkaffe även när det blir lite kyligare ute. Under sköna dagar kan du öppna upp inglasningen och släppa in sommaren. Innanför vardagsrummet ligger hemmets generösa sovrum som har ett lugnt läge mot gården. Här finns gott om förvaring för dina kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? SKPSBRON nr2 är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 8 av 10
Nummer 5-83
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 september 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i SKPSBRON nr 2? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Said Ajkunic

Said Ajkunic

073-782 56 23
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

073- 376 97 09