Njut i ett nytt hem på rätt läge

En av Jönköpings mest spännande platser just nu heter Skeppsbron. Här växer kvarteret SKPSBRON fram på ett fint läge invid strandpromenaden och med stadsparken utanför knuten. Många jönköpingsbor har redan hittat hem här, och när försäljningen av den andra etappen i kvarteret startar efter sommaren har även du chansen att flytta in och njuta av ett läge som gör det bästa av livet.

Att bo i SKPSBRON innebär att kunna ta en morgonpromenad med hunden på ljuvligt gröna vägar utanför porten, cykla in till stan och äta en trevlig brunch på en uteservering eller köpa med dig något gott hem och spendera eftermiddagen på en filt i stadsparken med goda vänner. Skeppsbron har helt rätt läge för dig som uppskattar lite extra guldkant på både vardag och helg. I SKPBRON etapp två är planlösningarna öppna och rummen ljusa, oavsett om du väljer en smart etta eller en social fyra. Hemmen har balkong eller uteplats som gör soliga dagar och varma sommarkvällar till något extra. Men det bästa är nog ändå, att i ett nybyggt hem slipper du spendera helgerna med att renovera och kan njuta av livet på rätt läge.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 27,5 - 121,5 kvm
Säljstart: Planerad september 2020
Inflyttning: Planerad årsskiftet 2022/2023

Ansvariga kontaktpersoner

Svanenmärkt för dig och miljön!

Att svana gör skillnad!I detta kvarter kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Hitta din favorit


Välkommen att titta på några av de planlösningar som är vanligast förekommande i SKPSBRON nr 2. Här hittar du exempel på allt från välplanerade sociala tvåor med balkong till generösa fyror med terrass och plats för familjen, livet och vännerna.

Kika på planlösningarna >

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

En dag vid sjön

Här blir varje dag en dag vid sjön, med förtrollande vyer och härligt umgänge med grannar, vänner och familj nere vid vattnet eller i parken. Längs strandpromenaden är det alltid liv och rörelse. På bara några minuters cykeltur finns dessutom all tänkbar service i Jönköping centrum.

Sjöstadsbo

Det är lätt att förälska sig i livet som sjöstadsbo. Du bor precis på kanten till Munksjön, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Skeppsbron är det nära till allt – stadspuls och kommunikationer, kultur och eftertanke.

Kultur

Kulturhuset Spira erbjuder ett stort utbud av konserter, musik och teaterunderhållning. Här finns något för alla och från ditt hem i Skeppsbron är det inte långt bort till underhållningen.

Stadsbo

När du köper ett hem i SKPSBRON nr 2 får du ett hem som har nära till det mesta i Jönköping och självklart är city bara en kort cykeltur bort. Det är härligt att kunna njuta av ett grönt hem som matchar den natursköna omgivningen.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvariga kontaktpersoner

Fastighetsbyårn

Besöksadress: Hoppets Torg 4
Box 2255
550 02 Jönköping

tel: 036-34 48 80

fastighetsbyran.se/jonkoping

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: