Rum med plats för livet

Boka personligt möte

Öppen planlösning

Fokus i våra hem i Brf SKPSBRON nr 2 är trevliga ytor att umgås på. Därför är det viktigt med stora matplatser för långa middagar, födelsedagsfirande och härliga bruncher. De öppna planlösningarna uppmuntrar till en trivsam social miljö, där du kan lägga din sista hand på middagen medan du deltar i småpratet i vardagsrumssoffan.

En utsikt att längta hem till

Alla hem har balkong, fransk balkong, terrass eller en egen uteplats på entrévåningen. Flera av balkongerna har en inglasad del som är öppningsbar vilket ger dig möjlighet att ta en kaffe och titta på utsikten över Munksjön oavsett väder.

Smart planerad lägenhet med förvaringsutrymmen

Köket har släta, vita köksluckor från Marbodal och badrummet går i samma klassiska tema med sobra färger. Väggarna är helkaklade och på golvet ligger kontrasterande klinker. Tvättmaskin och torktumlare ingår givetvis och i de mindre hemmen finns en smart kombimaskin. De större hemmen har både badrum och en liten wc vilket underlättar vardagsmorgnarna då flera ska iväg samtidigt.

Ljus inredning

Inredningen är genomgående ljus och ger dig en bra bas för att skapa en personlig stil. För att du ska kunna sätta din prägel på hemmet finns en mängd kostnadsfria val. Ta god tid på dig när du går igenom alla inredningsmöjligheter. Vi hjälper dig givetvis med dina frågor och funderingar.