Exempel på planlösningar

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i SKPSBRON nr 2. Allt från trevliga ljusa tvåor till rymliga fyror som bjuder in till många trevliga stunder. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Tvåa med riktigt bra förvaring

Stig in i en ljus tvåa med öppen härlig planlösning och ett kök med bra arbetsytor, perfekt för dig som gärna bjuder vänner på middag. Hemmet har ett sovrum med generös skjutdörrsgarderob samt ytterligare en skjutdörrsgarderob i hallen. Balkongen är rymlig och ligger mot den gröna gården. I badrummet hittar du både tvättmaskin och torktumlare.

Tvåa med riktigt bra förvaring

Välkommen till en luftig och generös tvåa med riktigt bra förvaring i en stor klädkammare samt i två skjutdörrsgarderober. Det gemensamma köket och vardagsrummet har gott om plats för många vänner och långa middagar. Balkongen har sjöutsikt och är delvis inglasad så att du kan njuta av Munksjön även under den kyligare delen av året.

Social trea med dubbla balkonger

Hitta hem till en härlig trea med stora sociala ytor. Det öppna kombinerade köket och vardagsrummet har gott om utrymme för en större matplats, soffa och fåtöljer. Här kommer släkt och vänner att trivas! Hemmet har två balkonger varav den ena har ljuvlig sjöutsikt och den andra är inglasad så att du kan njuta av utomhuslivet även under tidig vår och sen höst. Hemmet har gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderob, och en extra wc gör vardagen smidig.

Familjefyra med två terrasser i tre väder väderstreck

Kliv in i en riktig drömfyra med två generösa terrasser i tre väderstreck, varav en har utsikt över sjön. Den öppna planlösningen lämpar sig för härliga stunder med vänner och det generösa rummet går att inreda med en stor matplats, soffa och fåtöljer. Köket har ordentliga matlagningsytor som också passar bra för både läxläsning och att för att duka fram smårätter på. Bra förvaring i tre skjutdörrsgarderober samt dubbla badrum underlättar livet här.