BoKlok Myrvisslaren - kloka par- och radhus med trädgård att forma och påta i

Hej Karlstad! Snart kan du bo så i ett välplanerat och nybyggt par- eller radhus, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren 2019.

Typ av bostad: Parhus, Radhus
Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 1 795 000 - 2 195 000 kr
Månadskostnad: 4 995 kr
Säljstart: Försäljning pågår!
Inflyttning: Vintern 2019

Vi planerar att bygga totalt 39 bostadsrättshus på Stockfallet, sex kilometer norr om centrala Karlstad. Husen är välplanerade och ljusa, med en våning för de gemensamma rummen och en våning för alla sovrum. Husen har egen trädgård att forma och påta i, och uppfart med plats för två bilar.

Bor man på Stockfallet bor man nära skog och sjö fast med närhet till vardagspulsen i Karlstad med allt vad den innebär.

Förbi Stockfallet går Klarälvsbanan – en anrik järnvägssträcka som numera är omgjord till en cykelbana vilken sträcker sig miltals genom den Värmländska landsbygden. För den som vill promenera i naturen finns det fina skogsstråk att njuta av.

I och runt Karlstad är det gott om vatten – Klarälven som mynnar ut i Vänern, Kroppkärrsjön och Alstern som erbjuder allt från fiske- och badliv sommartid till långfärdsskridskor vintertid.

Psst! Visste du att en Myrvisslare är en sällsynt fjärilsart som flyger på vissa myrar i bland annat norra Skandinavien, och att den tillhör familjen tjockhuvuden?

Här bor man nära allt man behöver dagligen – bra kommunikationer, centrum med mataffärer, förskola, skola, bibliotek, golfbana, lekplatser och universitet. Dessutom planeras det för en ny skola i området.

Bara sex kilometer bort ligger Karlstad centrum. Bussarna går var tjugonde minut och för den som väljer ett ännu mer klimatsmart alternativ finns det välskötta gång- och cykelvägar att ta sig fram på. Från Karlstad centralstation kan du ta dig till bland annat Göteborg, Stockholm och Oslo med tåget – perfekt för dig som pendlar i jobbet eller i skolan.

I Karlstad har du stora möjligheter att ägna dig åt friluftsliv oavsett vilken årstid på året det är.

På bottenvåningen är man tillsammans. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, den extra höga takhöjden och det stora fönstret mot trädgården hjälps åt att förstärka den rymliga känslan. Badrummet rymmer både tvätt, tork och smutsiga tassar.

På ovanvåningen finns det ett allrum - som kan göras om till ett sovrum - tre sovrum och ett ytterligare ett stort badrum. Dessutom en klädkammare som gömmer det mesta intill det stora sovrummet.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: