Diamanten Karlstad

Ett briljant boende alldeles vid vattnet som har det där extra!

På ett briljant läge en kort promenad från centrum, växer Brf Diamanten snart fram. Här hittar du renoveringsfria nya hem med balkonger som har utsikt över vatten och generösa takterrasser i ett kvarter som har det där extra.

Upptäck Karlstads nya kvarter Diamanten
Här kan du titta ut över det glittrande vattnet i Inre Hamn från din balkong, eller njuta av lördagens frukost på din härliga takterrass. Här finns detaljer som skapar hem i sin ädlaste form, som ett elegant trapphus, hållbara material av god kvalitet, en grön gård som öppnar upp sig mot vattnet med en trappa, och i några av hemmen finns det till och med bastu.

Hitta ditt drömhem här i Inre hamn
Oavsett om du väljer en ljus tvåa, en trea i etage eller en storlagen fyra högst upp i huset vet du att du får ett hem som passar dig och din livsstil. En kort promenad från Diamanten hittar du uteserveringar, restauranger, matbutik, gym och den nya padelhallen. Läget gör det lätt att njuta av livet och få en enklare vardag. När du flyttar in i ett helt nybyggt renoveringsfritt hem utan någon gräsmatta att klippa har du dessutom tid att njuta av stans alla fördelar. 
Anmäl ditt intresse redan idag!

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 - 4 rum
Boarea 48 - 128 kvm
Säljstart Vinter 2021/2022
Inflyttning Planerad december 2023

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!