Njut av livet vid Karlstads bästa kajläge

Nu är bygget igång av två nya kajhus med ett enastående vackert läge alldeles vid vattnet och kajen i vårt populära bostadskvarter Tullholmsviken. Nu finns det bara välplanerade tvåor och treor kvar att välja på. De har dubbla balkonger som är både generösa och helt inglasade. Hjärtligt välkommen hem!

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 60 - 102 kvm
Pris: 1 690 000 - 4 600 000 kr
Månadskostnad: 3 547 - 5 506 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Preliminärt våren 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen till Brf Lakholmen!
I södra delen av centrala Karlstad utvecklar Skanska en ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. I Tullholmsviken har du nära till både city och natur och alla de smådetaljer som behövs för att leva en enklare vardag. Här finns det mesta på bekvämt gångavstånd och om du behöver ta dig längre bort finns goda kommunikationer. Närområdet bjuder på flera möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs.

Ett unikt läge med vacker utsikt
I vår tredje etapp, Brf Lakholmen, planerar vi för 56 lägenheter uppdelade i två kajhus. Hemma i Tullholmsviken bor du vid strandpromenaden och kanske kommer det även att bli bryggor där med båtar som kommer att guppa precis utanför dörren. 

Svanenmärkt – ett lite snällare sätt att leva
Genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i en bostad i Brf Lakholmen är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  I Brf Lakholmen är det enkelt att trivas

  Vackert läge nära både city och natur

  I Tullholmsviken bor du i perfekt läge. På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt. Här är en underbar närmiljö och allt du behöver för en bekymmersfri vardag finns inom räckhåll. Skolor och förskolor finns på smidigt promenadavstånd och behöver du storhandla är det endast 5 minuters bilfärd till Nolgårds handelsområde.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta oss om du vill veta mer om Lakholmen

   Ansvariga kontaktpersoner

   Svensk Fastighetsförmedling

   Östra Torggatan 12
   652 24 KARLSTAD
   054-21 10 00
   Kontakta oss gärna via e-mail »

   svenskfast.se/karlstad

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: