Ny chans till kajläge i centrala Karlstad

Nu planerar vi för säljstart av tredje etappen i vårt populära bostadskvarter Tullholmsviken – Brf Lakholmen. Två nya kajhus alldeles vid vattnet och kajen. Säljpremiären har vi på CCC i Karlstad tisdagen den 27 februari mellan kl 17.00-19.00. Gör en intresseanmälan så kommer du att få en inbjudan.

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 60 - 102 kvm
Säljstart: 27 februari 2018
Inflyttning: Preliminärt våren 2020

Tidplan för Lakholmen

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

I södra delen av centrala Karlstad utvecklar Skanska en ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. I Tullholmsviken har du nära till både city och natur och alla de smådetaljer som behövs för att leva en enklare vardag. Här finns det mesta på bekvämt gångavstånd och om du behöver ta dig längre bort finns goda kommunikationer. Närområdet bjuder på flera möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs.

I vår tredje etapp, Brf Lakholmen, planerar vi för 56 lägenheter uppdelade i två kajhus. Hemma i Tullholmsviken bor du vid strandpromenaden och kanske kommer det även att bli bryggor där med båtar som kommer att guppa precis utanför dörren. Ett unikt läge med vacker utsikt. Välkommen till Brf Lakholmen!

Anmäl ditt intresse redan nu
Är du nyfiken på en bostad i Brf Lakholmen? Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad ända fram till säljstart. Anmälan är självklart helt kostnadsfri.

Svanenmärkt – ett lite snällare sätt att leva
Genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i en bostad i Brf Lakholmen är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld.

Karta


Avstånd till platser

I Brf Lakholmen är det enkelt att trivas

Vackert läge nära både city och natur

I Tullholmsviken bor du i perfekt läge. På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt. Här är en underbar närmiljö och allt du behöver för en bekymmersfri vardag finns inom räckhåll. Skolor och förskolor finns på smidigt promenadavstånd och behöver du storhandla är det endast 5 minuters bilfärd till Nolgårds handelsområde.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill veta mer om Lakholmen

Svensk Fastighetsförmedling

Östra Torggatan 12
652 24 KARLSTAD
054-21 10 00
Kontakta oss gärna via e-mail »

svenskfast.se/karlstad

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.