Njut av livet vid Karlstads bästa kajläge

Nu är bygget igång av två nya kajhus med ett enastående vackert läge alldeles vid vattnet och kajen i vårt populära bostadskvarter Tullholmsviken. Nu finns det bara välplanerade tvåor och treor kvar att välja på, och treorna har dubbla balkonger som är både generösa och helt inglasade. Hjärtligt välkommen hem!

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 60 - 102 kvm
Pris: 1 690 000 - 4 600 000 kr
Månadskostnad: 3 547 - 5 506 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Maj 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen till Brf Lakholmen!
I södra delen av centrala Karlstad utvecklar Skanska en ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. I Tullholmsviken har du nära till både city och natur och alla de smådetaljer som behövs för att leva en enklare vardag. Här finns det mesta på bekvämt gångavstånd och om du behöver ta dig längre bort finns goda kommunikationer. Närområdet bjuder på flera möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs.

Ett unikt läge med vacker utsikt
I vår tredje etapp, Brf Lakholmen, planerar vi för 56 lägenheter uppdelade i två kajhus. Hemma i Tullholmsviken bor du vid strandpromenaden och kanske kommer det även att bli bryggor där med båtar som kommer att guppa precis utanför dörren. 

Svanenmärkt – ett lite snällare sätt att leva
Genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i en bostad i Brf Lakholmen är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Vilken inredningsstil föredrar du


Inredningsinspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val.

Läs mer här

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  I Brf Lakholmen är det enkelt att trivas

  Balkonger som förlänger både hemmet och sommaren

  När solen glittrar i vattnet, båtar guppar vid bryggorna och strand­promenaden fylls av både boende och besökare. Lägenheterna i Brf Lakholmen är planerade just för att ta vara på närheten till vattnet. Stora ljusinsläpp och vackra utblickar mot viken gör att dina fönster har goda chanser att bli hemmets vackraste tavlor. Varje hem får riktigt fina balkonger i ljusa lägen, som ett ytterligare rum där du kan njuta av läget. När du flyttar in i hemmen i Brf Lakholmen gör du ett viktigt miljöval eftersom hemmen är Svanenmärkta. Välkommen till Tullholmsviken och Karlstads bästa kajläge!

  Rum med plats

  Fokus i våra hem i Brf Lakholmen är trevliga ytor att umgås på. Därför är det viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar till en social miljö, där du kan lägga din sista hand på middagen medan du deltar i småpratet i vardagsrumssoffan.

  Stora fönster och mycket ljus

  Öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås kombineras med mer privata delar. Tack vare både stora balkonger och generösa fönster blir det gott om naturligt ljus i rummen. Vilket gör att hela hemmet känns extra rymligt och välkomnande.

  Vackert läge nära både city och natur

  Vardagssmart med allt du behöver inom räckhåll

  Läget är det som oftast spelar störst roll när man börjar fundera på att flytta. Det finns många saker som ska klaffa för att det där berömda livspusslet ska gå ihop. I Tullholmsviken kommer du säkert att märka att du klarar dig utan bilen för de flesta av vardagens bestyr. Här finns goda kommunikationer med närhet till stadsbuss, järnvägsstation och busstation. I fram­tiden finns även planer på båtbuss.

  Lätt att vara klimatsmart

  Det finns bra och fina cykelvägar som leder både till Hammarö och centrum. Plus att du har gång­avstånd till Inre hamn med allt vad det har att erbjuda. Vardagssmart med allt du behöver inom räckhåll i form av restauranger, butiker och träningsanläggningar. Segelbåtshamnen är en annan sommarfavorit som bara ligger några hundra meter från ditt nya hem.

  Närheten

  Närområdet bjuder på massor av möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs. Mariebergsskogen erbjuder en fantastiskt härlig miljö med både djur, lek, underhållning, bad, promenadstråk och en bit mat på Naturum eller Terrassen. Det trevliga utbudet av muséer, bio och butiker i Karlstad ligger en skön promenad bort och när du tar bilen för att storhandla är det bara knappt fem minuter till Nolgårds handelsområde.

  Njut en smula

  Husen vänder sig mot ett soligt sydvästläge och alldeles vid vattenkanten har kommunen skapat ett härligt kajstråk med strandpromenad och trevliga platser där du kan vila med en bok eller pod och rikta näsan mot solen.

  Livet i sydvästläge

  Mellan de två husen skapar vi en grönskande gård med planteringar, sittmöbler och lekmöjlighet för de minsta. Eftersom husen vilar på en upphöjd platå blir gården skyddad och lite mer privat jämfört med den livliga kajen. Kanske blir detta en perfekt plats för bostadsrättsföreningen att skapa egna traditioner med kräftskivor och avslappnade grillkvällar i solnedgången!

  Skyddad innergård

  Under gården finns lägenhetsförråd, cykelförråd, miljö­rum för sophantering och inte minst det gemensamma parkeringsgaraget. Garaget öppnas med en fjärrkontroll från din bil och har en hiss som tar dig direkt upp till ditt våningsplan när du kommer hem med tunga matkassar eller packning.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta oss om du vill veta mer om Lakholmen

   Ansvariga kontaktpersoner

   Svensk Fastighetsförmedling

   Östra Torggatan 12
   652 24 KARLSTAD
   054-21 10 00
   Kontakta oss gärna via e-mail »

   svenskfast.se/karlstad

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: