Slutsålt

Det sköna livet invid kajkanten

Hemmen i Tullholmsviken är nu slutsålda och har hittat sina nya ägare. Att bo här innebär lyxen att ha vattnet som granne, i ett nybyggt hem där du inte behöver renovera eller sköta en trädgård.

Tullholmsviken - ett fantastiskt läge
I södra delen av centrala Karlstad utvecklar Skanska en ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. I Tullholmsviken har du nära till både city och natur och kajpromenaden har du alldeles utanför knuten. Här finns det mesta på bekvämt gångavstånd och om du behöver ta dig lite längre bort är cykeln ett givet alternativ. Närområdet bjuder på flera möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs. Välkommen att upptäcka Tullholmsviken!

 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Maj 2020

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07 Contact
Klas Ördell

Klas Ördell

0730-70 77 55 Contact
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

0725-10 14 40 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Vilken inredningsstil föredrar du


Inredningsinspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val.

Läs mer här

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

I Brf Lakholmen är det enkelt att trivas

Balkonger som förlänger både hemmet och sommaren

När solen glittrar i vattnet, båtar guppar vid bryggorna och strand­promenaden fylls av både boende och besökare. Lägenheterna i Brf Lakholmen är planerade just för att ta vara på närheten till vattnet. Stora ljusinsläpp och vackra utblickar mot viken gör att dina fönster har goda chanser att bli hemmets vackraste tavlor. Varje hem får riktigt fina balkonger i ljusa lägen, som ett ytterligare rum där du kan njuta av läget. När du flyttar in i hemmen i Brf Lakholmen gör du ett viktigt miljöval eftersom hemmen är Svanenmärkta. Välkommen till Tullholmsviken och Karlstads bästa kajläge!

Rum med plats

Fokus i våra hem i Brf Lakholmen är trevliga ytor att umgås på. Därför är det viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar till en social miljö, där du kan lägga din sista hand på middagen medan du deltar i småpratet i vardagsrumssoffan.

Stora fönster och mycket ljus

Öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås kombineras med mer privata delar. Tack vare både stora balkonger och generösa fönster blir det gott om naturligt ljus i rummen. Vilket gör att hela hemmet känns extra rymligt och välkomnande.

Vackert läge nära både city och natur

Vardagssmart med allt du behöver inom räckhåll

Läget är det som oftast spelar störst roll när man börjar fundera på att flytta. Det finns många saker som ska klaffa för att det där berömda livspusslet ska gå ihop. I Tullholmsviken kommer du säkert att märka att du klarar dig utan bilen för de flesta av vardagens bestyr. Här finns goda kommunikationer med närhet till stadsbuss, järnvägsstation och busstation. I fram­tiden finns även planer på båtbuss.

Lätt att vara klimatsmart

Det finns bra och fina cykelvägar som leder både till Hammarö och centrum. Plus att du har gång­avstånd till Inre hamn med allt vad det har att erbjuda. Vardagssmart med allt du behöver inom räckhåll i form av restauranger, butiker och träningsanläggningar. Segelbåtshamnen är en annan sommarfavorit som bara ligger några hundra meter från ditt nya hem.

Närheten

Närområdet bjuder på massor av möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs. Mariebergsskogen erbjuder en fantastiskt härlig miljö med både djur, lek, underhållning, bad, promenadstråk och en bit mat på Naturum eller Terrassen. Det trevliga utbudet av muséer, bio och butiker i Karlstad ligger en skön promenad bort och när du tar bilen för att storhandla är det bara knappt fem minuter till Nolgårds handelsområde.

Njut en smula

Husen vänder sig mot ett soligt sydvästläge och alldeles vid vattenkanten har kommunen skapat ett härligt kajstråk med strandpromenad och trevliga platser där du kan vila med en bok eller pod och rikta näsan mot solen.

Livet i sydvästläge

Mellan de två husen skapar vi en grönskande gård med planteringar, sittmöbler och lekmöjlighet för de minsta. Eftersom husen vilar på en upphöjd platå blir gården skyddad och lite mer privat jämfört med den livliga kajen. Kanske blir detta en perfekt plats för bostadsrättsföreningen att skapa egna traditioner med kräftskivor och avslappnade grillkvällar i solnedgången!

Skyddad innergård

Under gården finns lägenhetsförråd, cykelförråd, miljö­rum för sophantering och inte minst det gemensamma parkeringsgaraget. Garaget öppnas med en fjärrkontroll från din bil och har en hiss som tar dig direkt upp till ditt våningsplan när du kommer hem med tunga matkassar eller packning.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill veta mer om Lakholmen

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07 Contact
Klas Ördell

Klas Ördell

0730-70 77 55 Contact
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

0725-10 14 40 Contact

Svensk Fastighetsförmedling

Östra Torggatan 12
652 24 KARLSTAD
054-21 10 00
Kontakta oss gärna via e-mail »

svenskfast.se/karlstad

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: