Lägenhet F001

Såld

Välkommen in i denna luftiga och ljusa tvåa, med öppen planlösning, bra förvaring och stor balkong i sydvästläge.

Bilden visar Stångudden, Karlstad, F001
Planlösning från Stångudden, Karlstad, F001
Situationsplan från Stångudden, Karlstad, F001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 837 350 kr
Boarea: 67 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 7
Nummer: F001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2019

Ansvariga kontaktpersoner

En entré med plats för avhängning öppnar upp lägenheten och du känner direkt av den öppna atmosfären. Till höger ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Hallen övergår i ett stort rum där kök, vardagsrum och matplats smälter samman i en öppen yta med trevlig rundgångslösning. Här är det lätt att duka för många gäster. Hemmets höjdpunkt kanske blir den härliga balkongen om hela 25,5 kvadrat, som är delvis inglasad. Som tillval kan du även få hela balkongen inglasad och skapa ett härligt uterum. Sovrummet har ett rofyllt läge mot gården och det finns bra med förvaring i en inbyggd skjutdörrsgarderob. I en liten alkov utanför sovrummet hittar du ytterligare en skjutdörrsgarderob.

I Brf Stångudden får du ett vackert hem med noga utvalda material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men det finns flera tillval, som exempelvis vitlaserad ask eller mörk valnöt. De vitmålade väggarna är enkla att inreda kring och kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och lådor med fullutdrag. Med komfortvärme i badrumsgolvet blir det även lite trevligare att gå upp på morgonen. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, väggkulörer, eller kontrastfullt kakel. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar längs vägen.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: