Lägenhet F502

Såld

Välkommen in i denna trevliga och ljusa tvåa, med öppen planlösning, bra förvaring och stor balkong i sydvästläge.

Bilden visar Stångudden, Karlstad, F502
Planlösning från Stångudden, Karlstad, F502
Situationsplan från Stångudden, Karlstad, F502
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 819 100 kr
Månadskostnad:
Boarea: 55 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 6 av 7
Nummer: F502
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2019

En entré med städskåp öppnar upp lägenheten och du känner direkt av den öppna atmosfären. Till vänster ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Det finns även väggskåp för extra förvaring.

Hallen övergår i ett stort rum där kök, vardagsrum och matplats smälter samman i en öppen yta med trevlig rundgångslösning. Hemmets höjdpunkt kanske blir den härliga balkongen om hela 10 kvadrat, som har utsikt ut mot viken. Som tillval kan du även glasa in den! Sovrummet har ett rofyllt läge mot gården och det finns bra med förvaring i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Utanför sovrummet hittar du även en mindre klädkammare.

I Brf Stångudden får du ett vackert hem med noga utvalda material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men det finns flera tillval, som exempelvis vitlaserad ask eller mörk valnöt. De vitmålade väggarna är enkla att inreda kring och kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och lådor med fullutdrag. Med komfortvärme i badrumsgolvet blir det även lite trevligare att gå upp på morgonen. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, väggkulörer, eller kontrastfullt kakel. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar längs vägen.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: