Slutsålt

Cityliv vid Karlstads bästa kajläge

Välkommen till vårt nya kvarter Stångudden i vårt populära bostadsområde Tullholmsviken. Projektet är nu slutsålt, titta gärna in på vår tredje etapp skanska.se/lakholmen.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 41 - 95 kvm
Pris: 1 393 955 - 3 767 250 kr
Säljstart: Projektet är slutsålt.
Inflyttning: Februari 2019

Ansvariga kontaktpersoner

Karlstad växer i södergående riktning och i Tullholmsviken utvecklar vi en ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. Och vilket läge sen! På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt.

Men vi tror att du kommer trivas allra bäst här hemma i viken. När solen glittrar i vattnet, båtar guppar vid bryggorna och strandpromenaden fylls av både boende och besökare. Välkommen att upptäcka Karlstads nya kajläge!

Brf Stångudden i Tullholmsviken avser huset som kommer ligga utmed Packhusallén.

Bo miljömärkt i Svanenmärkta hem
När du flyttar in här är du med och räddar världen lite varje dag. Bostäderna i Brf Stångudden kommer att byggas enligt Svanens riktlinjer - för att vi bryr oss om dig som ska flytta in.

Hitta bostad i Brf Lakholmen - Tredje etappen i Tullholmsviken
Våra bostäder i Stångudden är nu slutsålda, men vi planerar för en nytt bostadskvarter Brf Lakholmen med lägenheter i Tullholmsviken med säljstart 27 februari 2018. Anmäl ditt intresse idag så missar du ingenting!

Lägenhetsväljaren och solstudie


Hitta hem med lägenhetsväljaren

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt online-verktyg där du får hjälp att hitta rätt läge. Du kan bland annat få en känsla av hur solen står vid olika tidpunkter på dagen och få en bra överblick om var någonstans lägenheterna ligger i huset. Välkommen till Brf Stångudden!

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

360-rundvandringar


Hitta din favorit i Stångudden

Är du nyfiken på Stångudden? Vi bjuder på ett litet smakprov på tre av de lägenhetstyper som du hittar i kvarteret. Ta en rundvandring och kika runt i de olika hemmen!

Följ med på rundvandring i Stångudden »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Fantastisk utsikt får man på köpet när man har en bostad i Stångudden!

  Vy över innergården - gårdshuset och kajhusen

  Vy över första kvarteret i Tullholmsviken. Etapp 2 avser huset som ligger utmed Packhusallén.

  Rymliga balkonger som förlänger både hemmet och sommaren.

  Kök i 2 rok på 55 kvm

  Vardagsrum i 3 rok på 83 kvm

  Sovrum i 3 rok på 71 kvm

  Ljust och öppet vardagsrum i 2 rok på 55 kvm

  Närområdet

  Vardagssmart med allt du behöver inom räckhåll

  I Tullholmsviken kommer du säkert att märka att du klarar dig utan bilen för de flesta av vardagens bestyr. Allt du behöver finns inom räckhåll i form av restauranger, butiker, träningsanläggning och caféer. Närområdet bjuder på massor av möjligheter som gör att både barn och vuxna trivs. Mariebergsskogen erbjuder en fantastiskt härlig miljö med både djur, underhållning, bad och promenadstråk. Skolor och förskolor hittar du på smidigt promenadavstånd och när du tar bilen för att storhandla är det bara knappt fem minuter till Nolgårds handelsområde.
   
  Här finns goda kommunikationer med närhet till stadsbuss, järnvägsstation och busstation. Det finns också bra och fina cykelvägar som leder både till Hammarö och centrum. Kommunen planerar också för en ny cykelväg längs hela Packhusgatan och två nya busshållplatser - allt för att du som bor här ska kunna välja ett alternativ till bilen. Ett annat färdmedel som kan bli användbart är båt eftersom kommunen har med både bryggor och båtplatser i sitt utvecklingstänk.
   

  "Ta cykeln och rulla längs kajen eller trampa in till stan"

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Tullholmsviken.

   Ansvariga kontaktpersoner

   Svensk Fastighetsförmedling

   Östra Torggatan 12
   652 24 KARLSTAD
   054-21 10 00
   Kontakta oss gärna via e-mail »

   svenskfast.se/karlstad

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: