Följ med på rundvandring

Välkommen till ett litet smakprov på tre av de lägenhetstyper som du hittar i Stångudden. I Stångudden har fokus varit att skapa sociala lägenheter där man tagit vara på det fina balkongläget med sjöutsikt. I några av de större hemmen finns möjlighet att anpassa rummen och ytorna. Klicka på länkarna nedan för att ta en 360-graders rundvandring i hemmen.

3 rok på 83 kvm


Rymlig trea med bra förvaringsmöjligheter

Stig in i ett hem med en entré som öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet och vidare ut till den generösa balkongen på 23 kvadratmeter. Du har gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och en separat klädkammare. Vill du ha ett större vardagsrum kan du välja bort ett sovrum.

Följ med på 360-graders rundvandring »

4 rok på 87 kvm


Flexibel lägenhet med stor balkong

Köket och vardagsrummet smälter samman på ett trevligt sätt med en bardisk, en plats för läxläsning och sociala stunder. Du kan också välja en tillvalsvägg för att separera rummen en aning. Lägenheten förlängs med en stor balkong på 26 kvadratmeter - här kan du njuta av många soliga morgnar och ljumma kvällar.

Följ med på 360-graders rundvandring »

4 rok på 95 kvm


Rymlig fyra med rundgång

Här finns rum för hela familjen och de två badrummen underlättar morgonbestyren. Lägenheten har en trevlig rundgång som skapar en naturlig övergång mellan kök och vardagsrum. Du har också möjlighet att förlänga vardagsrummet och göra om lägenheten till en trea. Det stora sovrummet har klädkammare och egen utgång till den rymliga balkongen.

Följ med på 360-graders rundvandring »

Dela sidan: