Slutsålt

En ny hemmahamn vid Vänern

Nu är alla lägenheter sålda i våra två första kajhus. Vi är glada över det stora intresset och planerar nu för nästa etapp med lägenheter i Tullholmsviken.

Antal rum: 2 - 5 rum
Boarea: 60 - 134 kvm
Pris: 1 490 000 - 4 590 000 kr
Månadskostnad: 3 414 - 6 962 kr
Säljstart: SLUTSÅLT
Inflyttning: Hösten 2017

Ansvariga kontaktpersoner

Stilen på husen tar tankarna till två atlantångare som ligger för ankar med fören mot viken. En tydlig detalj är de höga fönstren och takvåningarnas sluttande tak.

Lägenheterna i Brf Strandudden är planerade just för att ta vara på vattenkontakten. Stora ljusinsläpp och vackra utblickar mot viken gör att dina fönster har goda chanser att bli hemmets vackraste tavla.

Lägenheterna kommer att ha fönster i två väderstreck och rejäla glaspartier i kök och vardagsrum. Rymliga balkonger och en fantastisk utsikt mot Vänerviken får man på köpet. Husen har garage under marknivå med hiss direkt upp till våningsplanen.

En ny chans på lägenhet i Tullholmsviken
Är du intresserad av en bostadsrätt i Tullholmsviken har du fortfarande en chans. Vi planerar nu för en tredje etapp i bostadsområdet - Brf Lakholmen. Klicka på länken nedan och anmäl ditt intresse idag!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta oss om du vill veta mer om Strandudden

   Ansvariga kontaktpersoner

   Svensk Fastighetsförmedling

   Östra Torggatan 12
   652 24 Karlstad
   054-21 10 00
   Kontakta oss gärna via e-mail »

   svenskfast.se/karlstad

   Gå till vårt andra kvarter i Tullholmsviken, Brf Stångudden »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: