Lägenhet 2 rok, 53,5 kvm

Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1001
1 / 2 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1001
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1001
2 / 2 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1001
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1001
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1001

Kliv in på entrévåningen till en social och ljus tvåa med öppen planlösning och vinkelkök. Balkongen har utmärkt sydvästligt läge med utsikt över sjön.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att bjuda hem vänner och familj över en härlig lunch eller middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och rummet rymmer både soffa och fåtöljer. Rummet får gott om ljus från flera fönster och under sommarhalvåret förlängs rummet av den soliga balkongen i perfekt sydvästligt läge med fantastisk utsikt över sjön. Här kommer du att spendera många sköna stunder framöver. Som tillval kan du glasa in din balkong för att njuta av utsikten året om.

Sovrummet har ett ljust och lugnt läge med fönster mot gården så att du kan vädra under sommarnätterna. En stor skjutdörrsgarderob ger dig gott om förvaring för kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 8
Nummer D1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40