Lägenhet 4 rok, 92,5 kvm

Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
1 / 3 - Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
2 / 3 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
3 / 3 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, D1201

Välkommen in till en social och ljus fyra med öppen planlösning, stor matplats, bardel, gäst-wc och gott om förvaring i två klädkammare. Balkongen har soligt sydvästligt läge med fantastisk utsikt över sjön.

I den här trevliga fyran möts du av en hall med en lämplig vägg för avhängning.

Härifrån når du hemmets större sovrum som har plats för en dubbelsäng, sängbord och massor av kläder och skor i en klädkammare. Från passagen i hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Mitt emot hittar du hemmets gäst-wc som underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt. I passagen finns möjlighet till förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en gästvänlig och öppen planlösning som passar dig som gärna bjuder hem vänner och familj över en härlig lunch eller middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och den trevliga bardelen är en perfekt plats för dina vänner att mingla vid medan du lägger en sista hand på maten. Vill du hellre ha ett mer avskilt kök kan du välja till en vägg istället för bardelen. Från köket når du hemmets andra sovrum som har gott om förvaringsmöjligheter i en klädkammare.

Den luftiga vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer och rummet får gott om ljus från fönster med sydvästligt läge. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den soliga generösa balkongen i perfekt läge med fantastisk utsikt över sjön. Här kommer du att spendera många sköna stunder framöver. Som tillval kan du glasa in din balkong för att njuta av utsikten året om.

I hemmets tredje sovrum kan du vakna med sjöutsikt och det lugna läget mot gården gör det möjligt att sova med öppet fönster under ljumma nätter. Vill du hellre ha ett större vardagsrum kan du välja bort det tredje sovrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 92,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 8
Nummer D1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40