Lägenhet 4 rok, 147 kvm

Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
1 / 3 - Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
2 / 3 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
3 / 3 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, G1702

Varmt välkommen högst upp i huset till en läcker luftig fyra med öppen planlösning, vinkelkök med bardel, två klädkammare, dubbla terrasser varav en har sjöutsikt och en har utsikt över stan samt två stora badrum.

Stig in! Här hittar du en stor fyra som är något alldeles extra. Den luftiga hallen har plats för avhängning och gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt en rymlig klädkammare. Från hallen når du även det mindre helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det generösa och öppna gemensamma köket och vardagsrummet är perfekt för stora middagar, mingel och födelsedagsfiranden med hela familjen. Köket går i vinkel och vid den trevliga bardelen kan dina gäster småprata med något gott i glasen medan du lägger din sista hand på maten. Från köket når du en av hemmets terrasser som har en fantastisk utsikt över stan. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och den rymliga vardagsrumsdelen går att inreda med både soffa och flera fåtöljer. Rummet får gott om underbart ljus från flera fönster med sydvästligt läge. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av terrassen på hela 45 kvadrat som har ett härligt soligt läge och magnifik utsikt över sjön. Här kan du inreda med både sittgrupp och matplats för att njuta av sköna dagar med en bok och långa middagar med vänner framöver. 

Från vardagsrummet når du ett av hemmets mindre sovrum med plats för en enkelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till terrassen. Du har möjlighet att välja bort sovrummet för att få ett större vardagsrum. Vägg i vägg ligger det stora helkaklade badrummet med bekvämligheter som dubbla kommoder samt både dusch och ett badkar. Rummet får naturligt ljus från ett litet fönster. Två badrum underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt.

I slutet av passagen, i en mer privat del av hemmet, hittar du två större sovrum som båda rymmer en dubbelsäng samt sängbord. Det ena har plats för förvaring i en skjutdörrsgarderob och utgång mot terrassen med fin morgonsol. I det andra har du möjlighet till bra förvaring av kläder och skor i en klädkammare samt utgång mot terrassen i soligt sydvästligt läge. Det lugna läget mot gården ger dig chans att vädra under varma sommarnätter utan att bli störd.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 147 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 8
Nummer G1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40