Lägenhet 1 rok, 35,5 kvm

Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1001
1 / 2 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1001
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1001
2 / 2 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1001
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1001
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1001

Välkommen in i en social och ljus etta med öppen planlösning, ett rum som rymmer både din säng, en ljus matplats och dina vänner. Balkongen har utmärkt sydvästligt läge med utsikt över sjön.

Kliv in till en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i två garderober. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Det luftiga rummet får ljus från flera fönster i två väderstreck och den smarta planlösningen ger dig möjlighet att inreda med säng, matplats och soffa. I det trevliga köket kan du förbereda middagen medan du småpratar med dina vänner ute i soffan. Den stora balkongen har ett perfekt sydvästligt läge med sol nästan hela dagen och kvällen. Här kommer du att spendera många sköna timmar och se ut över Vänern.

Som tillval kan du glasa in din balkong för att njuta av utsikten året om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 8
Nummer K1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Balkong, Sjö-/havsutsikt, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40