Lägenhet 3 rok, 96 kvm

Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
1 / 3 - Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
2 / 3 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
3 / 3 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
Bilden visar Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1501

Kliv in! Här hittar du en social och ljus gaveltrea med öppen planlösning, vinkelkök, bardel och gott om förvaring i klädkammare. Balkongen har soligt sydvästligt läge med utsikt över sjön.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning. Här hittar du hemmets gäst-wc som underlättar vardagsmorgnar när alla i familjen ska iväg samtidigt. Mitt emot finns hemmets större sovrum som har plats för en dubbelsäng och massor av kläder och skor i en klädkammare. Vägg i vägg hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Hallen förlängs i en passage där du har möjlighet till ytterligare förvaring i en större skjutdörrsgarderob med städskåp.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning som passar dig som uppskattar att bjuda hem vänner och familj över en härlig lunch eller middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vid den trevliga bardelen kan dina vänner ta något gott att dricka medan du lägger en sista hand på maten. Vill du hellre ha ett mer avskilt kök kan du välja till en vägg istället för bardelen.

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer och du får gott om ljus från flera fönster i två väderstreck. Härifrån når du hemmets andra mindre sovrum med förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Det lugna läget mot gården ger dig möjlighet att vädra under ljumma nätter. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den soliga generösa balkongen i perfekt sydvästligt läge med fantastisk utsikt över sjön. Här kommer du att spendera många sköna stunder framöver. Som tillval kan du glasa in din balkong för att njuta av utsikten året om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 96 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 8
Nummer K1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Balkong, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40