Lägenhet 3 rok, 103,5 kvm

Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1701
1 / 2 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1701
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1701
2 / 2 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1701
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1701
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1701

Varm välkommen till en gaveltrea som är något alldeles extra. Upplev öppen planlösning, vinkelkök med bardel, dubbla klädkammare och dubbla badrum samt två terrasser i olika väderstreck, den ena har sjöutsikt och den andra utsikt över stan.

Stig in i en luftig och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Här ger en klädkammare dig ytterligare möjlighet att hålla ordning på kläder, skor och prylar. Från hallen når du ett av hemmets två helkaklade badrum med dusch.

Det stora öppna köket och vardagsrummet har en social och trevlig planlösning där du kommer att ha många trevliga middagar och bruncher framöver.  Köket går i vinkel, matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och vid den trevliga bardelen kan dina gäster småprata med något gott i glasen medan du lägger din sista hand på maten. Från köket når du hemmets mindre terrass i nordöstligt läge där du har en vidsträckt vy över stan.

Den rymliga vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer och rummet får gott om underbart ljus från fönster i två väderstreck. Under sommarhalvåret förlängs hemmet av den rymliga terrassen på hela 24,5 kvadrat med ett perfekt soligt läge och utsikt över sjön. Här kommer du att njuta av sköna dagar med en bok och avluta middagar med vänner framöver.

Passagen från vardagsrummet tar dig till hemmets mindre sovrum med fönster mot gården. Längre in hittar du det större sovrummet med plats för en dubbelsäng samt gott om förvaring för kläder och skor i en stor klädkammare. Här intill ligger det andra helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Två badrum underlättar på morgnarna när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 8
Nummer K1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40