Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1702
1 / 2 - Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1702
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1702
2 / 2 - Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1702
Planlösning från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1702
Situationsplan från Trädgårdsholmen, Karlstad, K1702

Välkommen in högst upp i huset till en drömtrea med dubbla terrasser varav den största har fantastisk utsikt över sjön och sydvästligt läge. Hemmet är öppet och socialt, har ett trevligt vinkelkök samt förvaring i klädkammare.

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du hemmets mindre sovrum med plats för säng och sängbord. Vägg i vägg hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Ett fönster ger rummet ett naturligt ljus.

Vidare i den inre hallen ligger hemmets större sovrum som är generöst och ljust, och har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra under sommarnätterna. Härifrån når du hemmet stora terrass med utsikt över vattnet. Tänk att få ta morgonens första kopp kaffe medan du tittar ut över Vänern! En rymlig klädkammare ger dig gott om förvaring för kläder och skor.

Det gemensamma köket och vardagsrummet har en social och öppen planlösning som passar dig som uppskattar att bjuda hem vänner och familj över en härlig lunch eller middag. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och härifrån kliver du ut på den ena av de två terrasserna där du kan njuta av en vidunderlig utsikt över stan.

Vardagrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer och får ljus hela dagen från fönster i sydväst. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den soliga generösa balkongen med fantastisk utsikt över sjön. Här kommer du att spendera många sköna stunder framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trädgårdsholmen är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel och skapa ett mer unikt hem finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 8
Nummer K1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-30 november 2021
Egenskaper Klädkammare, Sjö-/havsutsikt, Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40