Tullholmsviken - en trevlig blandning av liv och lugn, sjöglitter och grönska.

Boka personlig visning

Upptäck en ny vardag i våra ljusa och sociala hem som har ett enastående läge. En grön innergård och vattnet precis utanför kvarteret gör det lätt att njuta. Boka en egen visning och upplev Tullholmsviken!

Välkommen till Brf Trädgårdsholmen
Att hitta hem i Brf Trädgårdsholmen innebär lyxen att bo vid vattnet, i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering och utan en stor trädgård som behöver underhållas. Du kan själv räkna ut hur mycket tid du får över till det som gör livet till något extra. För dig som flyttar in i Brf Trädgårdsholmen har vi förenklat livet lite extra då det finns en miljövänlig och vardagsekonomisk bil- och cykelpool i huset. Det betyder att du har tillgång till bil eller cykel när du vill utan att behöva äga någon. Smart eller hur!

Lokaler att hyra
Det kommer att finnas ett antal mindre lokaler för uthyrning i bottenplanet av huset. Storlek från 40 kvm och uppåt med skyltfönster och parkering ut mot Packhusallén. Hör gärna av dig till vår mäklare Astrid Sjökvist för vidare diskussioner om intresse finns.
Kontakta Astrid

 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 35-147 kvm
Pris: 1 250 000 - 6 895 000 kr
Månadskostnad: 2 382 - 7 589 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: November 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07 Contact
Klas Ördell

Klas Ördell

0730-70 77 55 Contact
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Hitta ditt nya hem med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Livet i Tullholsmviken


När trean i nyinflyttade Marianne Myréns trappuppgång blev ledig, kunde hon inte låta bli att tipsa sitt barnbarn Maria Myrén och hennes sambo som letade nytt hem. Idag bor de grannar i varsin drömlägenhet med en utsikt de aldrig kan se sig mätta på. 

Läs mer om livet i Tullholmsviken här »

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val.

Läs mer här »

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning

Vattenläge

Att hitta hem i Brf Trädgårdsholmen innebär lyxen att bo vid vattnet, i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering och utan en stor trädgård som behöver underhållas. Du kan ju själv räkna ut hur mycket tid du får över till det som gör livet till något extra.

Upptäck en ny vardag

Flytta in här och börja helgen med frukost med sjöutsikt, ta en promenad till Karlstads centrum, se en utställning och handla med dig något gott hem för att avsluta dagen med en middag på stans bästa uteservering – din balkong.

Generösa glaspartier

Hemmen är omsorgsfullt ritade med generösa glaspartier som släpper in ljus från himlen över sjön. Alla hem har balkonger som går att glasa in och bli ett extra rum stora delar av året. Här har du gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna tomatplantor.

Dubbla terrasser högst upp

Väljer du att bo högst upp i huset har du terrasser i två väderstreck och en vidunderlig utsikt över hela stan.

Boka personlig visning

En gård att längta hem till

Brf Trädgårdsholmen har ett soligt sydvästläge och en härlig gård med mycket grönt gräs och växter. Framför gården finns den härliga kajen där man kan ta en promenad utmed vattnet.

Lev gårdsliv

Den gröna öppna gården sträcker ut sig framför huset, ner mot vattnet. Nivåskillnaden mellan gården och promenaden ger dig som bor här ro så att du kan koppla av med en bok på gräsmattan utan att störas av livet på kajen.

Cykelpool

Cykelpoolen erbjuder en lådcykel, två elcyklar samt två traditionella cyklar. Det betyder att det finns en modell som passar dig oavsett om du ska storhandla, åka på cykelutflykt en solig söndag eller göra ett snabbt ärende på stan. Du hittar cyklarna i ett lättillgängligt cykelrum på entréplan och bokar dem via samma enkla bokningssystem som bilpoolen.

Ett drömläge

Trädgårdsholmen är den avslutande etappen som kompletterar de två kvarteren längs kajpromenaden. Byggnaden ligger längs Packhusallén med utblick mot den gemensamma gården och det nyanlagda kajstråket.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

Ansvariga kontaktpersoner

Patrik Liikamaa

Patrik Liikamaa

0703-87 97 07 Contact
Klas Ördell

Klas Ördell

0730-70 77 55 Contact
Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

072-510 14 40 Contact

Svensk Fastighetsförmedling

Östra Torggatan 12
652 24 KARLSTAD
054-21 10 00

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: