Säljpremiär för nästa etapp i Tullholmsviken - välkommen söndag 22 september kl 12-14!

Välkommen på säljpremiär av vår nästa etapp i Tullholmsviken, Brf Trädgårdsholmen. Här hittar du nybyggda, ljusa och sociala hem på ett riktigt bra läge för dig som vill få ut lite mer av livet. Anmäl ditt intresse så får du en inbjudan till premiären som är söndagen den 22 september kl 12-14 i Tullholmsviken. Vi bjuder in dig till vårt första kvarter som nu står klart - allt för att du ska få känna på hur det är att bo här - alldeles vid vattnet och den fantastiska kajen.

Antal rum: 1-5 rum
Boarea: 35-147 kvm
Pris: 1 250 000 - 6 895 000 sek
Månadskostnad: 2 382 - 7 589 kr
Säljstart: 22 september 2019
Inflyttning: November 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Karlstad växer i södergående riktning och i Tullholmsviken utvecklar vi en ny och spännande stadsdel med ett naturskönt Vänerläge. Och vilket läge sen! På ungefär 10 minuter kan du befinna dig mitt i stan eller mitt i naturen, beroende på vilket håll du vänder blicken åt.

Vi tror att du kommer trivas allra bäst här hemma i viken. När solen glittrar i vattnet utmed den fina strandpromenaden som fylls av både boende och besökare. Välkommen att upptäcka Karlstads nya kajläge!

Brf Trädgårdsholmen i Tullholmsviken avser huset som kommer ligga utmed Packhusallén.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först efter säljpremiären. Anmäl ditt intresse redan idag så får du automatiskt en köplats hos oss och vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter.

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val.

Läs mer här

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Vattenläge

  Att hitta hem i Brf Trädgårdsholmen innebär lyxen att bo vid vattnet, i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering och utan en stor trädgård som behöver underhållas. Du kan ju själv räkna ut hur mycket tid du får över till det som gör livet till något extra.

  Upptäck en ny vardag

  Flytta in här och börja helgen med frukost med sjöutsikt, ta en promenad till Karlstads centrum, se en utställning och handla med dig något gott hem för att avsluta dagen med en middag på stans bästa uteservering – din balkong.

  Generösa glaspartier

  Hemmen är omsorgsfullt ritade med generösa glaspartier som släpper in ljus från himlen över sjön. Alla hem har balkonger som går att glasa in och bli ett extra rum stora delar av året. Här har du gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna tomatplantor.

  Dubbla terrasser högst upp

  Väljer du att bo högst upp i huset har du terrasser i två väderstreck och en vidunderlig utsikt över hela stan.

  En gård att längta hem till

  Brf Trädgårdsholmen har ett soligt sydvästläge och alldeles utanför kvarteret vid vattenkanten har nu ett härligt kajstråk med strandpromenad vuxit fram.

  Lev gårdsliv

  Den gröna öppna gården sträcker ut sig framför huset, ner mot vattnet. Nivåskillnaden mellan gården och promenaden ger dig som bor här ro så att du kan koppla av med en bok på gräsmattan utan att störas av livet på kajen.

  Cykelpool

  Cykelpoolen erbjuder en lådcykel, två elcyklar samt två traditionella cyklar. Det betyder att det finns en modell som passar dig oavsett om du ska storhandla, åka på cykelutflykt en solig söndag eller göra ett snabbt ärende på stan. Du hittar cyklarna i ett lättillgängligt cykelrum på entréplan och bokar dem via samma enkla bokningssystem som bilpoolen.

  Ett drömläge

  Trädgårdsholmen är den avslutande etappen som kompletterar de två kvarteren längs kajpromenaden. Byggnaden ligger längs Packhusallén med utblick mot den gemensamma gården och det nyanlagda kajstråket.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

   Ansvariga kontaktpersoner

   Svensk Fastighetsförmedling

   Östra Torggatan 12
   652 24 KARLSTAD
   054-21 10 00

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: