Välkommen till Karlstads bästa kajläge!

Har du upptäckt Tullholmsviken - Karlstads nya härliga stadsdel invid Vänern? Här har nya bostäder vuxit fram på en plats där det är enkelt att njuta av livet. Hemmen är ljusa och sociala och har ett perfekt läge för dig som vill få ut lite mer av din vardag.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1-5 rum
Boarea: 35-147 kvm
Pris: 1 250 000 - 6 895 000 sek
Månadskostnad: 2 382 - 7 589 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: November 2021

Ansvariga kontaktpersoner

Välkommen till Brf Trädgårdsholmen

Att hitta hem i Brf Trädgårdsholmen innebär lyxen att bo vid vattnet, i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering och utan en stor trädgård som behöver underhållas. Du kan själv räkna ut hur mycket tid du får över till det som gör livet till något extra.

Du som flyttar in i Brf Trädgårdsholmen får tillgång till en miljövänlig och vardagsekonomisk lösning i form av en bil- och cykelpool. Det betyder att du har tillgång till bil eller cykel när du vill utan att behöva äga någon. Smart eller hur!

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

 

Hitta ditt nya hem med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Livet i Tullholsmviken


När trean i nyinflyttade Marianne Myréns trappuppgång blev ledig, kunde hon inte låta bli att tipsa sitt barnbarn Maria Myrén och hennes sambo som letade nytt hem. Idag bor de grannar i varsin drömlägenhet med en utsikt de aldrig kan se sig mätta på. 

Läs mer om livet i Tullholmsviken här »

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val.

Läs mer här »

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Vattenläge

  Att hitta hem i Brf Trädgårdsholmen innebär lyxen att bo vid vattnet, i ett nybyggt hem som inte kräver ett uns renovering och utan en stor trädgård som behöver underhållas. Du kan ju själv räkna ut hur mycket tid du får över till det som gör livet till något extra.

  Upptäck en ny vardag

  Flytta in här och börja helgen med frukost med sjöutsikt, ta en promenad till Karlstads centrum, se en utställning och handla med dig något gott hem för att avsluta dagen med en middag på stans bästa uteservering – din balkong.

  Generösa glaspartier

  Hemmen är omsorgsfullt ritade med generösa glaspartier som släpper in ljus från himlen över sjön. Alla hem har balkonger som går att glasa in och bli ett extra rum stora delar av året. Här har du gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna tomatplantor.

  Dubbla terrasser högst upp

  Väljer du att bo högst upp i huset har du terrasser i två väderstreck och en vidunderlig utsikt över hela stan.

  En gård att längta hem till

  Brf Trädgårdsholmen har ett soligt sydvästläge och alldeles utanför kvarteret vid vattenkanten har nu ett härligt kajstråk med strandpromenad vuxit fram.

  Lev gårdsliv

  Den gröna öppna gården sträcker ut sig framför huset, ner mot vattnet. Nivåskillnaden mellan gården och promenaden ger dig som bor här ro så att du kan koppla av med en bok på gräsmattan utan att störas av livet på kajen.

  Cykelpool

  Cykelpoolen erbjuder en lådcykel, två elcyklar samt två traditionella cyklar. Det betyder att det finns en modell som passar dig oavsett om du ska storhandla, åka på cykelutflykt en solig söndag eller göra ett snabbt ärende på stan. Du hittar cyklarna i ett lättillgängligt cykelrum på entréplan och bokar dem via samma enkla bokningssystem som bilpoolen.

  Ett drömläge

  Trädgårdsholmen är den avslutande etappen som kompletterar de två kvarteren längs kajpromenaden. Byggnaden ligger längs Packhusallén med utblick mot den gemensamma gården och det nyanlagda kajstråket.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om projektet

   Ansvariga kontaktpersoner

   Svensk Fastighetsförmedling

   Östra Torggatan 12
   652 24 KARLSTAD
   054-21 10 00

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: