Slutsålt

BoKlok Bangården - Kloka radhus med gatuhus-karaktär

På perfekt pendlingsläge i nya spännande Stationsstaden bygger vi nu kloka radhus med charmig gatuhus-karaktär. Planerad inflyttning våren/sommaren 2020.

Typ av bostad: Radhus
Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2.095.000 - 2.645.000 kr
Månadskostnad: 5.168 kr
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: Vår/Sommar 2020

BoKlok Bangården kommer ligga centralt i den nya stadsdelen Stationsstaden, som just nu tar form intill Kävlinge Station. Förutom ett unikt pendlingsläge kommer Stationsstaden bjuda på ett grönt och myllrande gatuliv med nytt torg, stadspark, butiker, serveringar och ett flertal servicefunktioner.

Här bygger vi 33 kloka radhus i två plan med egen trädgård och terass. Några av husen får dessutom balkong i soligt läge, inte så dumt va?

Här har du nära till allt du behöver dagligen. Förutom nya bostäder skapas det också nya mötesplatser och service som ett nytt kommunhus med bibliotek, badhus, stadspark och butiker - för ännu fler. En ny förskola är redan på plats och i Kävlinge finns skolor, mataffärer, restauranger, systembolag och apotek.

På promenadavstånd ligger nya Stationstorget och Kävlinge station med frekventa avgångar av både Pågatåg och Öresundståg. Därifrån tar det endast 9 min till Lund, 20 min till Malmö och ca 30 min till Helsingborg.

.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: