BoKlok Tallskogen - kloka lägenheter i idylliska Åhus

Hej Åhus klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning våren/sommaren 2019.

Antal rum: 1 - 4
Boarea: 31 - 85 kvm
Pris: 625.000 - 1.745.000 kr
Månadskostnad: 1.794 kr - 4.923 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Juni 2019

Vi planerar att bygga totalt 56 bostadsrätter i två etapper, på populära Täppet. Ettor med fransk balkong eller altan och tvåor, treor och fyror med balkong eller altan och egen täppa i soligt läge. 

BoKlok Tallskogen har fått sitt namn av den omkringliggande tallskogen som står ända inpå knuten. Här kan du andas skogsluft och samtidigt ha nära till både havet och centrum. Med cykel når du den populära Täppetstranden på några minuter, en av flera badplatser längs den 42 kilometer långa kuststräckan.

Här har du nära till allt det viktiga. I närområdet finns mataffär, vårdcentral, förskola och skola (F-6). I centrala Åhus, ca 3 km bort, finns både kommersiell och offentlig service. Dit tar du dig bäst med cykel eller buss, resan tar endast 5 min. Busshållplatsen ligger ca 300 m från bostaden och därifrån kan du även åka till Kristianstad på 20 min. 

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på de gemensamma ytorna där det planeras för boulebana och sittytor. 

Prisexempel:

1:a, 31 kvm med fransk balkong
Pris från 625.000 kr. Månadsavgift 1.794 kr/mån

2:a, 55 kvm med balkong
Pris från 1.045.000 kr. Månadsavgift 3.186 kr/mån

3:a, 72 kvm med balkong
Pris från 1.275.000 kr. Månadsavgift 4.171 kr/mån

4:a, 85 kvm med balkong
Pris från 1.475.000 kr. Månadsavgift 4.923 kr/mån

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: