Hej Lilla Edet! Just nu: Nya lägenheter, rad- och parhus

Nu finns det kloka bostadsrätter som inte kostar skjortan till salu i Göta! Här bor du i ett mysigt och barnvänligt kvarter mitt bland lummiga skogar och har samtidigt pendlaravstånd till både Göteborg och Trollhättan. Anmäl intresse redan idag så du inte missar din chans att bo klokt i Göta!

Lägenheterna är öppna där man är tillsammans och har dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, extra högt till tak och balkong eller altan hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum som är stora nog för tvätt och tork, och förråd som du når från hallen.

Rad- och parhusen är moderna, bekväma, och uppdelade på två våningar så man kan vara tillsammans eller för sig själv, beroende på humör och aktivitet. Sa vi kvadratsmarta? Det är de också så klart.

Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende till en kostnad som tål att jämföras.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter, Parhus, Radhus
Antal rum: 1 - 5
Boarea: 31 - 117 kvm
Pris: 750 000 - 2 350 000 kr
Månadskostnad: 1 672 - 4 907 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Hösten 2020

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: