Vallastaden Linköping

Vallastaden är Linköpings nya stadsdel som ligger ett par kilometer sydväst om centrum och närmsta granne med Campus Valla. Ett område fyllt av kreativitet, lärande, social hållbarhet och resurseffektivitet. Våra bostäder i Vallastaden är nu slutsålda.

Här planerar Skanska att bygga kvadratsmarta lägenheter. Våra lägenheter ställdes ut i samband med Bo- och Samhällsexpot i Linköping 2017, där boendet i området ska vara en förebild för framtidens samhällsbyggande med social hållbarhet i fokus.

Skanska kommer att bygga 48 lägenheter i hus om två, fem och sex våningar. Förutom lägenheterna kommer det i markplan att finnas en liten återbruksbutik för inlämning, köp och byten av kläder och nyttoprylar.

Lägenheterna kommer att vara ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget på bästa sätt. Fasader, innergårdar och gatumiljöer ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för Vallastaden och alla som bor och vistas där.

På ett av hustaken kommer din och dina grannars takterrass att finnas. Takterrasssen kommer innehålla ett växthus med sittplatser samt möjlighet till odling, det kommer även finnas plats för sittgrupper utanför växthuset. Här har du och dina grannar möjlighet att skapa er egen levande oas. Ett mervärde utöver att bara bo. Den gröna innergården hjälper till att magasinera och förenkla hanteringen av dagvatten inom området. De utgör också trevliga uteplatser för bostäder i markplanet.

Svanenmärkt för dig och miljön!
I Vallastaden kan du svana* ditt nya hem från Skanska. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.
*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Slutsålt
Våra bostäder i Vallastaden är nu slutsålda och kvarteret börjar fyllas med liv och rörelse. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få nyheter om kommande bostadskvarter, smarta tips och inspiration.

Fakta om projektet

Hem till salu 0 av 46
Säljstart Slutsålt

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Broschyrer och dokument

Hitta din favorit i Brf Inspirationen


Hur vill du bo i framtiden?

Är du på jakt efter en generös trea eller är letar du efter den perfekta studentlägenheten? Vi har tagit fram tips där du se några av de planlösningar som finns i Brf Inspirationen. Klicka på länken nedan för att hitta ditt framtida boende.

Hitta din favorit i Brf Inspirationen »

Välja inredning


Inredningsval

Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Skanskas kundansvarig som är inredare och kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda. Dina tillval betalar du sedan i samband med tillträdet.

Läs mer om hur du väljer inredning i ditt nya hem » 

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier