Lägenhet A1003

Planlösning från Vallastaden, Linköping, A1003
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, A1003
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, A1003
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, A1003

Välkommen in i denna fina och välplanerade studiotrea om 74,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och egen terrass mot innergården.

En välkomnande entré öppnar upp denna rymliga studiotrea för den lilla familjen. I hallen finns plats för avhängning och ytterligare förvaring i en praktisk garderob. Precis i anslutning till hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk att vika tvätten på. Ovanför maskinerna finns även väggskåp för ytterligare badrumsförvaring.

Från hallen når du även hemmets största sovrum, med gott om förvaringsutrymme i den stora skjutdörrsgarderoben. Sovrummet kommer med två separata ingångar varav den ena är en skjutdörr som kan väljas bort till förmån för helvägg.

Vidare från hallen möts du av en generös matplats med plats för ett större middagsbord. Det öppna köket med sin tillhörande köks-ö skapar en naturlig rundgång mellan vardagsrum, kök och matplats. Här finns även möjligheten att välja till en fullhöjd vägg vid köks-ön. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer en större soffgrupp med plats för hela familjen. Vill du ha ett ännu större vardagsrum kan du även välja bort väggen i det lilla sovrummet, som annars är utrustad med en garderob och vetter mot den lugna innergården. Dessutom har du en generös terrass i bra solläge där du kan låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 74,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 6
Nummer A1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Egenskaper Takterrass

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier