Lägenhet A1402

Planlösning från Vallastaden, Linköping, A1402
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, A1402
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, A1402
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, A1402

Välkommen in i detta fina och välplanerade hem på femte våningen om 53 kvadrat. Här är det lätt att trivas bland öppna ytor och balkong mot innergården

En välkomnande entré öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i de två garderoberna. Samt att du har ännu större förvaringsmöjligheter i det praktiska förrådet. Vidare från hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk att vika tvätten på. Ovanför maskinerna finns även väggskåp för ytterligare badrumsförvaring.

 

Det generösa sovrummet, med plats för dubbelsäng, har en fin utsikt över innergården. Här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob för alla dina kläder. Köket är U-format och har ett praktiskt barbord som gör matlagningen lite mer social. Och i det angränsande vardagsrummet finns det gott om utrymme för en större soffgrupp där du och dina vänner kan samlas om kvällarna Dessutom har du en balkong mot innergården och i bästa solläge. Här kan du låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av sköna, soliga stunder i goda vänners lag.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 6
Nummer A1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier