Lägenhet B1002

Planlösning från Vallastaden, Linköping, B1002
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, B1002
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, B1002
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, B1002

Den här ettan ligger i det trevliga gårdshuset. På 33 kvadrat samspelar sociala ytor med bra förvaring på bästa sätt. Dessutom får du en alldeles egen uteplats.

Välkommen in! Den här ettan ligger på entrévåningen i gårdshuset och passar perfekt för dig som studerar eller inte behöver så många kvadrat. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i flera garderober. Härifrån når du också ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Intill badrummet finns ett praktiskt förråd som passar bra som klädkammare. Köksdelen orienterar sig längs med ena väggen vilket ger dig mer plats i umgängesdelen, som även inrymmer en smart sovalkov. De trevliga ytorna i vardagsrummet förlängs med en fin uteplats med trall där du kan njuta av soliga stunder när du vill.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 33 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 2
Nummer B1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Egenskaper Uteplats, Sovalkov

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier