Lägenhet B1003

Planlösning från Vallastaden, Linköping, B1003
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, B1003
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, B1003
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, B1003

Den här ettan ligger i det trevliga gårdshuset. På 34,5 kvadrat samspelar sociala ytor med bra förvaring på bästa sätt. Dessutom får du en alldeles egen uteplats.

Välkommen in! Den här ettan ligger på entrévåningen i gårdshuset och passar perfekt för dig som studerar eller inte behöver så många kvadrat. Hallen är öppen och inbjudande med gott om plats för en fin förvaringsmöbel. Rakt fram ligger ett helkaklat badrum med dusch, kommod och en praktisk kombimaskin. Till vänster ligger ett ljust och trevligt kök med gott om plats för matbord och fyra stolar. Vardagsrum och en liten sovdel hittar du i andra änden av hemmet. Här finns också en rymlig skjutdörrsgarderob samt utgången till den fina uteplatsen som blir som ett eget rum i det fria. Inred den gärna med en liten sittgrupp och varför inte en trevlig kryddodling?

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 2
Nummer B1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Egenskaper Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier