Lägenhet B1101

Planlösning från Vallastaden, Linköping, B1101
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, B1101
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, B1101
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, B1101

Välkommen in i denna unika och generösa fyra för den stora familjen om 106,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas med egen altan.

En välkomnande entré från altanen öppnar upp denna smarta fyra för den stora familjen. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Dessutom finns det ett rymligt förråd som bjuder på ännu mer förvaringsmöjligheter. Till höger om hallen finns hemmets fullutrustade extralägenhet. Perfekt när långfärdsgäster kommer på besök eller för den växande ungdomen. I denna inbyggda etta finns en egen huvudentré med hall och ett helkaklat badrum med dusch. Här finns möjligheterna att leva sitt egna liv och laga egen mat om dagarna. Köket går även att välja bort om man endast vill använda utrymmet som ett vanligt sovrum.

Vidare in i fyran når du hjärtat i detta hem. Här ligger det generösa vardagsrummet med plats för en större soffgrupp. I det angränsande köket får du plats med ett stort middagsbord där du enkelt kan bjuda hem gäster för goda middagar. Köket är även utrustad med en större bardisk som bjuder in till samtal och gör matlagningen lite roligare. Intill finns en passage där du hittar ett helkaklat badrum med dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk att vika tvätten på. Ovanför maskinerna finns även väggskåp för ytterligare badrumsförvaring. I passagen ligger också de bägge sovrummen, varav det minsta har en utsikt mot den lugna innergården och plats för både säng och skrivbord. Medan det största har plats för dubbelsäng och har stora förvaringsmöjligheter i den praktiska skjutdörrsgarderoben. Dessutom har du en egen altan i samband med huvudentrén och en balkong mot gården. Här kan du låta dina gröna fingrar få fritt spelrum och njuta av kvällssolen i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 106,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 2
Nummer B1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier