Lägenhet C1002

Planlösning från Vallastaden, Linköping, C1002
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, C1002
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, C1002
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, C1002

Den här trevliga ettan ligger i det klimatsmarta solhuset. På 33 kvadrat samspelar sociala ytor med bra förvaring på bästa sätt.

Välkommen in! Den här ettan ligger på entrévåningen i det fina solhuset och passar perfekt för dig som studerar eller inte behöver så många kvadrat. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Här finns också en smart sovalkov som gör att den här lägenheten känns mer som en tvåa. Lite längre in i lägenheten ligger ett helkaklat badrum med dusch och en inbyggd kombimaskin. Köksdelen orienterar sig längs med ena väggen vilket ger dig lite mer plats i umgängesdelen. Med två större fönster blir atmosfären i vardagsrum och kök härligt ljus och öppen.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 33 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 6
Nummer C1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier