Lägenhet C1405

Planlösning från Vallastaden, Linköping, C1405
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, C1405
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, C1405
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, C1405

Klimatsmart tvåa med klädkammare

Välkommen in! Den här tvåan ligger på femte våningen i det fina solhuset. I hallen finns det gott om plats för dina ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du också det helkaklade badrummet med dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns dessutom en praktisk bänk att vika tvätten på, samt ytterligare badrumsförvaring i väggskåp.

 

Den luftiga umgängesdelen som kombinerar kök och vardagsrum öppnar upp hemmet på ett väldigt trevligt sätt. Köksdelen löper längs med ena väggen och ger dig många möjligheter att möblera och inreda efter din egen smak. Ett mysigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng når du från vardagsrummet. Intill sovrummet finns även en praktisk klädkammare med gott om plats för både kläder, skor och sådant du inte vill ha framme för stunden.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 6
Nummer C1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier