Lägenhet C1501

Planlösning från Vallastaden, Linköping, C1501
1 / 2 - Planlösning från Vallastaden, Linköping, C1501
Situationsplan från Vallastaden, Linköping, C1501
2 / 2 - Situationsplan från Vallastaden, Linköping, C1501

Välkommen in i en välplanerad trea om 72 kvadrat på sjätte våningen. Här får du charmiga vinklar, sköna umgängesytor och en mysig balkong med morgonsol.

I hallen kan du hänga av dig jackan på klädstången eller i garderoben. Rakt fram ligger ett mindre sovrum som även passar bra som arbetsrum eller barnrum. Här får du plats med en säng och det finns även plats för kläder i två garderober. Lite längre fram i hallen når du ett helkaklat badrum med dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk att vika tvätten på. Ovanför maskinerna finns även väggskåp för ytterligare badrumsförvaring.

Ytorna i kök och vardagsrum är verkligen generösa. Här får du med lätthet plats med både matplats och soffgrupp samt andra favoritmöbler. Med fönster från två väderstreck blir känslan luftig och ljus. Dessutom förlängs vardagsrummet med en fin balkong, där du kan njuta av frukosten i morgonsolen. Intill vardagsrummet ligger ett större sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Från sovrummet har du utsikt mot den trevliga balkongen, som du kan pryda med växter och en trevlig sittgrupp.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns det möjlighet att göra tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv eller stenbänkskiva i köket. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer C1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Egenskaper Balkong

Ansvariga kontaktpersoner

Robert Svahn

Robert Svahn

070-9343023
Carl Almesåker Nennefors

Carl Almesåker Nennefors

0723-162322
Simon Järmyr

Simon Järmyr

013-29 04 48

Hem från Skanska i sociala medier