Slutsålt

BoKlok Annelund - kloka lägenheter i soligt läge

Hej Veberöds klokaste! Drömmer du också om att bo i en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur? Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Antal rum: 1 - 4
Boarea: 31 - 85 kvm
Pris: 625 000 kr - 1 525 000 kr
Månadskostnad: 1 770 kr - 4 847 kr
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: September 2018
Dela sidan:

Vi planerar att bygga totalt 28 bostadsrätter på Tegelbruksområdet i Veberöd. Ettor, tvåor, treor och fyror - med egen balkong eller altan med täppa, i soligt syd- eller västläge. Ettorna har fransk balkong och till vissa lägenheter finns även hiss.

BoKlok Annelund kommer att ligga i ett nytt bostadsområde i sydvästra delen av Veberöd, med fin utsikt över Romeleklint som är en av Romeleåsens högsta punkter. Här har du nära till badplatser vid Vombsjön och Sövdesjön, och i området planeras också parker med lek. Bara ett par kilometer bort finner du en vacker golfbana, Romeleåsens GK. Från BoKlok Annelund har du promenadavstånd till Veberöd centrum, med mataffärer, vårdcentral, apotek samt för- och grundskola upp till nionde klass. 

Prisexempel på 3:a, 72 kvm med balkong
1.225.000 kr. Månadsavgift 4.110 kr/mån

Säljstarten har nu varit och försäljningen pågår för fullt!
Kontakta Kundansvarig Säljare Malin Sloan på tel 010-449 23 31 eller skicka ett mail till malin.sloan@boklok.se

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om Boklok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: