Slutsålt

Kvadratsmarta lägenheter i Gillet

Välkommen till Brf Gillet! Flytta in i ett Svanenmärkt och kvadratsmart hem där du får ut så mycket som möjligt av Lundalivet. Bara 7 minuter från Lunds centralstation planerar vi för ett 80-tal moderna och kvadratmaxade lägenheter med 1-4 rok. Läget är perfekt för dig som vill ha det mesta på bekvämt avstånd och som vill få ut så mycket som möjligt av livet.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 37 - 86 kvm
Pris: 1 100 000 - 2 800 000 kr
Månadskostnad: 2 389 - 4 491 kr
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Prel. november/december 2019

Slutsålt!
Nu är alla hemmen i Brf Gillet slutsålda!

Maxa livet i Brf Gillet
Här har du nära till både bra service, affärer, shoppingcentrum och goda kommunikationer. I området finns en skön blandning av unga människor, familjer, studenter och goda grannar som gillar att umgås med varandra. Husets arkitekt har gjort alla rätt och lyckats med att få mindre lägenheter att kännas både rymliga, ljusa och trivsamma. Varje kvadratmeter är effektivt utnyttjad för att få plats för dig och dina gäster. Ditt hem i Gillet blir en naturlig samlingsplats för gamla och nya vänner, vilken dag i veckan som helst. Den gröna gården förlänger lägenheternas funktion och är som gjord för umgänge under ljumma sommarkvällar. Här maxar du helt enkelt alla delar av livet. 

Bo miljövänligt i Svanenmärkta hemsvanenmarkt-logo
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Gillet väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. Välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser. 

Inredningsval


Här hittar du inredningskataloger för Gillet

Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Hanna som är kundansvarig och som kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda.

Här kan du se inredningsval för Gillets lägenheter!

Maxa livet i Gillet


I denna film bjuder vi dig på en resa till ett nytt hem i Brf Gillet – ett Svanenmärkt och kvadratsmart projekt i Lund, som hade säljstart våren 2017. Brf Gillet är perfekt för dig som vill ha nära till bra service, affärer, shoppingcentrum och goda kommunikationer. I området finns en skön blandning av unga människor, familjer, studenter och goda grannar som gillar att umgås med varandra. I Brf Gillet maxar du helt enkelt alla delar av livet.

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Brf Gillet blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner

  Öppet och ljust hem med sovalkov för ett kvadratmaxat liv

  Stort ljusinsläpp och öppen planlösning skapar en naturlig samlingsplats

  Ett modernt vardagsrum där du sätter din egen prägel

  Stilrent kök och matplats perfekt för middagsbjudningar

  Stor balkong gjord för varma sommarkvällar

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Gillet

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33 Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: