Lägenhet A1203

Såld

Välkommen in till en smart planerad tvåa med balkong och möjlighet att lägga till ett extra rum.

Planlösning från Gillet, Lund, Lägenhet A1203
Bilden visar Gillet, Lund, Lägenhet A1203
Situationsplan från Gillet, Lund, Lägenhet A1203
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 650 000 kr
Månadskostnad: 3 118 kr
Boarea: 54 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3 av 5
Nummer: A1203
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: December 2019

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna trevliga tvåa. Här finner du även en garderob och ett städskåp. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet med dusch, toalett och en smidig kombimaskin som sparar på golvytan.

Längre in i hemmet hittar du sovrummet med ett stort fönster och en rymlig skjutdörrsgarderob. Utanför sovrummet finner du kök och vardagsrum. Eftersom köket hänger samman med vardagsrummet är det enkelt att röra om i maten samtidigt som du pratar med vännerna i soffan. Här har du även utgången till den härliga balkongen. Du har även möjlighet att välja till en vägg i vardagsrummet och få ett extra sovrum i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte extra wc) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Sandra Nordström

Sandra Nordström

070-8668643 Kontakta Sandra