Lägenhet A1401

Såld

Välkommen in till en smart planerad tvåa med balkong och bra förvaring.

Bilden visar Gillet, Lund, Lägenhet A1401
Planlösning från Gillet, Lund, Lägenhet A1401
Situationsplan från Gillet, Lund, Lägenhet A1401
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 600 000 kr
Månadskostnad: 2 647 kr
Boarea: 43 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: A1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: December 2019

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna trevliga tvåa. Här finner du även en garderob. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet med dusch, toalett och en smidig kombimaskin som sparar på golvytan.

Längre in i hemmet når du kök och vardagsrum. Eftersom köket hänger samman med vardagsrummet är det enkelt att röra om i maten samtidigt som du pratar med vännerna i soffan. Här har du även utgången till den härliga balkongen. Innanför köket hittar du sovrummet som har en rymlig skjutdörrsgarderob samt ett stort fönster som gör morgonen lite ljusare och trevligare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte extra wc) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: