Lägenhet B1201

Ledig

Välkommen in till en rymlig trea med balkong och möjlighet att välja bort en vägg för ett ännu större vardagsrum.

Planlösning från Gillet, Lund, Lägenhet B1201
Bilden visar Gillet, Lund, Lägenhet B1201
Situationsplan från Gillet, Lund, Lägenhet B1201
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 2 500 000 kr
Månadskostnad: 3 955 kr
Boarea: 73,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 3 av 5
Nummer: B1201
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: December 2019

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna ljusa trea. Du har också möjlighet att välja till en skjutdörrsgarderob för ännu smidigare förvaring. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk.

Längre in i hemmet hittar du kök och vardagsrum som sömlöst smälter samman och ger en stor öppen yta. Härifrån når du även utgången till den härliga balkongen. Innanför köket finner du ett sovrum med ett stort fönster och en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till vardagsrummet finns det andra sovrummet med plats för säng och skrivbord. Här kan du också välja till ytterligare en skjutdörrsgarderob. Du har även möjlighet att välja bort väggen till sovrummet för att få ett ännu större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte extra wc) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Sandra Nordström

Sandra Nordström

070-8668643 Kontakta Sandra