Lägenhet C1303

Såld

Välkommen in till en rymlig fyra med balkong och möjlighet att välja bort ett rum för ett ännu större vardagsrum.

Bilden visar Gillet, Lund, Lägenhet C1303
Planlösning från Gillet, Lund, Lägenhet C1303
Situationsplan från Gillet, Lund, Lägenhet C1303
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 700 000 kr
Månadskostnad: 4 491 kr
Boarea: 86 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 4 av 5
Nummer: C1303
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: November 2019

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna stora fyra. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare samt en bänkskiva. På motsatt sida hittar du ett mindre badrum, vilket underlättar på morgonen när man är flera som ska iväg samtidigt.

Längre in i hemmet hittar du kök och vardagsrum som sömlöst smälter samman och ger en stor öppen yta. Här når du även utgången till den härliga balkongen. Innanför köket finner du ett sovrum med ett stort fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp. Här har du även möjlighet att välja en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till vardagsrummet finner du två sovrum, varav det större har en smidig skjutdörrsgarderob som underlättar förvaringen. Det finns även möjlighet att välja bort väggen till det mindre sovrummet och på så vis få ett ännu större vardagsrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte extra wc) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: