Lägenhet D1001

Såld

Välkommen in på entrévåningen till en kvadratsmart etta med både uteplats, klädkammare och vinkelkök.

Bilden visar Gillet, Lund, Lägenhet D1001
Planlösning från Gillet, Lund, Lägenhet D1001
Situationsplan från Gillet, Lund, Lägenhet D1001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 400 000 kr
Månadskostnad: 2 647 kr
Boarea: 43 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 1 av 5
Nummer: D1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: November 2019

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna mysiga etta. Här finner du även en garderob och ett städskåp vilket ger praktisk förvaringsyta utan att ta upp för mycket plats. Direkt till vänster når du det helkaklade badrummet med dusch, toalett och en smidig kombimaskin som sparar på golvytan.

Längre in i hemmet hittar du den rymliga klädkammaren om 2,5 kvadratmeter som ger ännu mer praktiskt förvaringsutrymme. Sedan är du framme vid vardagsrummet som även smälter samman med sovalkoven. I köket har du det smidiga vinkelköket som ger bra arbetsytor. Här har du även utgången till den rymliga uteplatsen om 16,5 kvadratmeter.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte extra wc) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: