Ett hem för dig som vill välja själv

Varför välja ett hem som är helt förutbestämt? Det kan vara fint, men blir det ditt? I Gillet kan du istället skapa ditt eget hem – större vardagsrum eller två sovrum? Det väljer du. Vilken typ av kakel i badrummet? Bänkskiva i köket? Allt är upp till dig.

Ett hem från Skanska är ett hem utan bekymmer. Inte nog med att du själv får välja hur det ska se ut, du slipper även oväntade problem vid inflyttning. Här planeras inga fasadrenoveringar eller stambyten på många år. Istället kommer du in till ett praktiskt och välplanerat hem – som passar dig.

I Gillet finns det flexibla treor där du kan välja bort en vägg och få ett riktigt stort vardagsrum istället. Dessutom får du en rymlig balkong, bra förvaring och stora fönster. Det blir ett hem där du enkelt kan njuta av livet. Utan onödiga problem. Välkommen till Gillet i Lund.

Carl-Johan Pehrsson

Carl-Johan Pehrsson

070-8398632 Kontakta Carl-Johan

Maxa livet i Gillet


I denna film bjuder vi dig på en resa till ett nytt hem i Brf Gillet – ett Svanenmärkt och kvadratsmart projekt i Lund, som hade säljstart våren 2017. Brf Gillet är perfekt för dig som vill ha nära till bra service, affärer, shoppingcentrum och goda kommunikationer. I området finns en skön blandning av unga människor, familjer, studenter och goda grannar som gillar att umgås med varandra. I Brf Gillet maxar du helt enkelt alla delar av livet.

Dela sidan: