Bo smartare i Brf Hemmaplan

Välkommen till Arenaparken – ett grönskande nytt område med kvadratsmarta moderna hem på promenadavstånd till Lund city. Här kommer du säkert märka att det finns flera fördelar som tillsammans skapar ett smartare hem.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 41 - 105,5 kvm
Säljstart: Slutsålt!
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Smarta hem i Arenaparken
Först av allt har vi läget, som är riktigt perfekt för dig som gillar att vara aktiv på fritiden. Här finns både fri natur, sporthallar och sköna löpspår utanför dörren. Det mesta du behöver inom service och barnomsorg finns på kort gångavstånd och innerstadens utbud är bara en kvarts promenad bort. Vägen dit leder dig dessutom genom grönskan i Stadsparken.

Våra nya hem är också riktigt smarta. Vi har ritat lägenheterna för att ta vara på varenda kvadratmeter och ge dig utrymme där det bäst behövs. Därför hittar du alltid de största ytorna i kök och vardagsrum, där planlösningen är öppen eller halvöppen. Samtidigt vet vi att förvaring är viktigt och vi har tänkt extra mycket på att du ska ha gott om plats för både kläder, golfbagen, barnvagnen och allt annat som hör livet till. Sen finns det massor av andra små detaljer som du säker kommer att uppskatta när du flyttar in. Som smarta multimedialösningar, tystgående vitvaror, eluttag precis där du behöver dem och att en vägg är förberedd för din platt-tv. 

När du flyttar till ett nytt hem från Skanska bor du dessutom miljösmart som bonus. Välisolerade hus med toppmodern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser och i köket är det enkelt att källsortera. Nere på gården finns självklart ett miljöhus så att du slipper packa bilen med skräp och åka iväg till återvinningsstationen. Det ska vara enkelt att leva miljövänligt och i ett nytt hem gör du ett smart val bara genom att flytta in!

Utvalda hem!


Här kan du få ett litet smakprov på lägenhetstyper som du hittar i Brf Hemmaplan. Titta och se om du hittar någon favoritplanlösning!

Se smakprov på utvalda lägenheter

Bo smart i Arenaparken


När vi ritar nya hem är det viktigt att de blir anpassade efter din vardag och dina behov. Klicka på bilderna nedan för att titta in på våra smakprov för större eller mindre lägenhetstyper där du får tips på smarta detaljer i hemmet.

Bo smart på få kvadrat

Se smakprov på mindre lägenhetstyper!

Bo smart på fler kvadrat

Se smakprov på större lägenhetstyper!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Närområdet

  Det ultimata läget för en spontan och aktiv fritid

  Ett smart läge gör ju det lite enklare att vara spontan på fritiden. Du bor precis intill Stadsparken och det mesta som behövs i vardagen ligger på praktiskt gångavstånd.

  Närområdet bjuder på allt från ishall, badhus och fotbollsplaner till beachvolleyplaner och parkourbana. Så oavsett om du uppskattar lugna hundpromenader eller fartfyllda aktiviteter med vännerna finns det en stor chans att du kommer hitta din nya hemmaplan i Arenaparken.

  Närhet till närmaste mataffär, bra cykelvägar och goda kommunikationer är några detaljer som gör vardagen lite enklare i Arenaparken. Inom närområdet finns Lunds största gymnasium Polhemsskolan och två grundskolor. Och du som flyttar hit med mindre barn kommer nog uppskatta att det finns flera förskolor på gångavstånd, även för små fötter. När det blir dags för inflyttning i våra hus är delar av grannkvarteren dessutom färdigbyggda. Vilket innebär att det redan finns kompisar som väntar i sandlådan och på lekplatsen.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Skrivaregatan 1
   205 33, Malmö
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: