Lägenhet D1002

Såld

Välkommen in i ett trevligt hem om 61,5 kvadrat på entrévåningen. Här är det lätt att trivas med en egen uteplats och rymliga ytor i både vardagsrum och sovrum.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, D1002
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, D1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 704 kr
Boarea: 61,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 4
Nummer: D1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Oktober 2017

En välkomnande entré öppnar upp den här smarta studiotvåan. Här kan du hänga av dig jackor och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Det första du möts av är ett öppet rakt kök med välplanerade arbetsytor, som i sin tur leder dig vidare till det allt så rymliga vardagsrummet. Detta rum är verkligen hjärtat i detta hem. Här får du plats med en inbjudande matplats och en soffgrupp samt utgång till en härlig uteplats, där du kan njuta av sköna stunder i goda vänners lag. Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. I sovrummet har du gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en anslutande klädkammare. Strax intill finns även ett praktiskt förråd.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.