Okänd

Okänd

Välkommen in i ett trevligt hem om 68,5 kvadrat på entrévåningen. Här är det lätt att trivas med en egen uteplats och rymliga ytor i både vardagsrum och sovrum.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, E1003
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, E1003
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

En välkomnande entré öppnar upp den här smarta studiotvåan. Här kan du hänga av dig jackor och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Precis till höger hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Det första du möts av är ett öppet vinkelkök med välplanerade arbetsytor, som i sin tur leder dig vidare till det allt så rymliga vardagsrummet. Detta rum är verkligen hjärtat i hemmet. Här får du plats med en inbjudande matplats och en soffgrupp samt att du har utgång till en härlig uteplats på hela 26 kvadrat, där du kan njuta av sköna stunder i goda vänners lag. Från vardagsrummet når du även det inbyggda förrådet och det stora sovrummet. Här har du gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en anslutande klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: