Okänd

Okänd

Välkommen in i ett trevligt hem om 77 kvadrat på andra våningen. Här är det lätt att trivas med rymliga ytor i både vardagsrum och sovrum.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, E1102
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, E1102
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

En välkomnande entré öppnar upp den här smarta familjetrean. Här kan du hänga av dig jackor och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från entrén når du de båda sovrummen. Varav det största har en praktisk skjutdörrsgarderob och medan det lite mindre har plats för både säng och skrivbord. Vidare från hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Vägg i vägg finns det inbyggda förrådet.

I vardagsrummets öppna ytor har du gott om plats för både soffgrupp och ett inbjudande matbord. Som tillval kan du även välja bort en vägg på det lilla sovrummet till förmån för ett större vardagsrum. 
I det välplanerade hörnköket har du gott om arbetsytor. Vidare från vardagsrummet har du även utgången till balkongen, där du kan njuta av sköna stunder i goda vänners lag.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: