Okänd

Okänd

Välkommen in i en öppen och trevlig familjefyra om 100 kvadrat med en härlig balkong i söderläge. Med det smarta tillvalet kan du enkelt välja bort den ena sovrumsväggen till förmån för ett större vardagsrum.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, E1204
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, E1204
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Här möts du av en välkomnande entré med en extra rymlig skjutdörrsgarderob och en uppskattad gästtoalett. Hallen öppnar upp sig mot ett stort öppet vinkelkök med köksö och vidare mot resten av hemmets hjärta – vardagsrummet. Dess öppna yta gör att du med enkelhet får plats med både soffgrupp och matsalsbord med utsikt mot den härliga balkongen i söderläge.

Från vardagsrummet når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Vidare från vardagsrummet hittar du hemmets tre sovrum. Det största med tillhörande klädkammare och skjutdörrsgarderob. Som tillval kan du välja bort ett av de mindre sovrummens vägg till förmån för ett större vardagsrum. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: