Okänd

Okänd

Välkommen in i denna generösa tvåa om 63 kvadrat på entrévåningen! Här får var sak sin naturliga plats i ett hem där förvaringen är smart planerad.

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1001
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1001
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2017 Etapp 2: från våren 2018

Hallen är mysig och trivsam med praktisk förvaring av ytterkläder i en skjutdörrsgarderob. Från entrén når du ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Till vänster om hallen finns en rymlig klädkammare, där du får plats med både kläder och prylar du inte vill ha framme för stunden. Intill klädkammaren ligger också sovrummet skönt avskärmat från resten av lägenheten, med plats för dubbelsäng och ännu mer förvaring i två extra skjutdörrsgarderober.

Det kombinerade vardagsrummet och köket blir definitivt hemmets hjärta. Här är känslan ljus och luftig och passar perfekt för dig som gärna bjuder över vänner. Om du vill ha ännu öppnare ytor kan du som tillval välja att ta bort den lilla väggen som skiljer kök och vardagsrum åt. Matplatsen får en naturlig plats framför fönstret och förlängs av den rejäla uteplatsen där du enkelt kan ställa ut en fin sittgrupp och varför inte ett litet växthus?

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: