Lägenhet F1002

Såld

Välkommen in i denna smarta etta om 41 kvadrat på entrévåningen. En trivsam sovalkov gör att hemmet känns lite mer som en tvåa och en rymlig klädkammare gör förvaringen betydligt enklare!

Planlösning från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1002
Situationsplan från Hemmaplan, Arenaparken, Lund, F1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 437 kr
Boarea: 41 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 1 av 5
Nummer: F1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Oktober 2017

Hallen är trevlig och välkomnande. Här får du plats med alla dina ytterkläder i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Intill entrén ligger badrummet som är helkaklat med dusch, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk bänk att vika tvätten på. Duschväggar i klarglas förstärker den moderna lyxiga känslan. Strax innanför entrén når du en praktisk klädkammare där du får gott om plats för alla dina kläder och småsaker som du inte vill ha framme för stunden. Mittemot klädkammaren finns ytterligare en skjutdörrsgarderob som passar bra att förvara sängkläder och handdukar i.

De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum gör att hemmet känns ljust och luftigt. Här kan du enkelt bjuda flera gäster på middag. Soliga kvällar kommer du säkert njuta av kvällens sista timmar på din egen uteplats som du kan inreda med en möbelgrupp, grill och varför inte ett litet växthus? Sängen får en naturlig plats tack vare en smart planerad sovalkov som du även kan skärma av med skira gardiner eller en snygg bokhylla.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet (gäller inte wc/dusch) utrustas med kommod och lådfronter i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.